Rolig natt: Politiet hadde en veldig rolig natt til torsdag ifølge politiet selv. Foto: Camilla Hovstø

Festpersoner anmeldt og garasje brant ned

Det har vært en veldig rolig natt for politiet på Agder natt til torsdag, men i Mandal brant en garasje ned til grunnen.

– Det har vært veeldig stille i natt, forteller operasjonsleder Eyvind Formo ved Agder politidistrikt til Adressa torsdag morgen.

Han sier også at politiet ikke hadde fått melding om noe de måtte ta hånd om i Grimstad.

Av det lille som politiet måtte ordne opp i natt til torsdag begynte det med en fest i Kristiansand onsdag kveld. Ved 21.30-tiden ble totalt åtte personer anmeldt for brudd på smittevernbestemmelsene etter å ha deltatt på en fest, ifølge politiet.

Trafikkontroll

Så, rett før midnatt, var UP ute på farten på grensa mot Grimstad. De hadde da tatt oppstilling på fylkesvei 407, Rykeneveien. Der ble en resultatet til slutt at én bilfører fikk førerkortet beslaglagt og ble anmeldt. Dette etter å ha blitt målt til å ha kjørt i 81 km/t i 50-sonen. Tre andre fikk forenklede forelegg for fart i kontrollen.

Garasjebrann

Klokka 03.31 fikk politiet melding om brann i en garasje i Mandal. Nødetatene reiste ut, og etter rundt en time ble Twitter-meldingen oppdatert med at garasjen var brent ned.

– Det er kontroll på brannen. Brannårsak ukjent, skriver Agder politidistrikt på Twitter.

Etter ytterligere en time legger de til at også en bil er påført skader, og at politiet oppretter sak på brannen.