Karantene: Det er elever og ansatte i karantene etter påvist smitte på en elev i Lillesand fredag. Foto: Martin Haugen

Elever og ansatte i karantene i Lillesand

I Lillesand er elever og lærere satt i karantene etter smitte på Lillesand videregående skole, opplyser Agder fylkeskommune.

– I ettermiddag fikk vi beskjed fra kommuneoverlegen om at en elev på Vg3 ved Lillesand videregående skole, har testet positiv for Covid-19. Vi har nå i kveld sendt beskjed til 31 elever og 5 ansatte om å gå umiddelbart i karantene, det opplyser Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning i en pressemelding fredag.

Les også
– Må være forberedt på at ting kan eskalere
Les også
Frykter mutert virus blant flere i karantene
Les også
Må holde seg i karantene

Lillesand videregående skole har ikke hatt elever og ansatte i karantene før.

– Den smittet eleven var sist på skolen på tirsdag og karantenen for medelever og ansatte varer derfor frem til og med 26. februar. Vi oppfordrer alle til å følge de nasjonale smittevernrådene, så vi kan snu utviklingen på Agder, avslutter Arly Hauge

Ber besøkende være obs

Aquarama Bad melder på sine sider at en av deres gjester har testet positivt for koronavirus. Nå ber de besøkende være obs.

– Vedkommende besøkte badeanlegget 17. februar mellom 13.00 og 15.30. Vi bistår smittevernteamet i Kristiansand kommune med informasjon og samarbeider tett med dem. Vi vil fortløpende sende ut sms til alle gjester vi har kontaktinformasjon til som var her i det aktuelle tidsrommet, står det på Aquarama Bads sider.

I samråd med kommunelegen holder de åpent som vanlig.

– Og vi vil fortsette våre gode rutiner på renhold og ha sterkt fokus på sikkerhet og smittevern, opplyser Badelandet.