Rolig: Politiet melder ikke om noen hendelser i Grimstad natt til torsdag. Foto: Camilla Hovstø

Dette melder politiet om natt til torsdag

Det er ingen meldinger om hendelser i Grimstad fra politiet natt til torsdag, men de var ute på flere andre oppdrag i regionen.

Tvedestrand kl. 0150: Politiet rykket ut til privat adresse i sentrum da en person skulle ha knust en rute der og nektet å fjerne seg. Personen forsvant fra stedet like før politiets ankomst - forholdet vil bli anmeldt.

Kristiansand kl. 0115: Politiet har innbrakt en person til drukkenskapsarrest. Tatt inn fra utested i sentrum der han skal ha slått og sparket til vekter. Forholdet vil bli anmeldt.

Kristiansand kl. 0010: Politibåten stanset båt i Vestergapet der fører mistenkes for promillekjøring. Nødvendig prøve sikret og sak vil bli opprettet.

Kristiansand kl. 23.13: Politiet rykket ut til Rona etter tips om mann som gikk rundt med et våpen. Politiet fikk raskt kontroll på en person som var i besittelse av et luftvåpen og en kniv. Han blir anmeldt for bæring av dette i det offentlige rom. Ingen trusler knyttet til hendelsen.

Bygland kl 2010: UP har gjennomført fartskontroll på RV9 v/Byglandsfjord. Det er utstedt 8 forenklede forelegg for fartsovertredelser. Høyeste hastighet er målt til 101 km/t i 80km/t sone.