Stille natt: Politiet melder ikke om noen hendelser i Grimstad natt til fredag, men har derimot vært på mye annet i regionen. Foto: Gro. A Berg / Arkivfoto

Dette melder politiet om

Det er ikke meldt om noen hendelser i Grimstad fra politiet i Agder natt til fredag.

Derimot har politiet hatt flere andre oppdrag i regionen.

Arendal kl. 0545: Politiet rykker ut til Skilsøveien på Færvik etter utløst brannalarm - uavklart om det brenner - brannvesen på stedet og sjekker nå. Brannvesen melder om kontroll - det er snakk om tørrkoking. En person sjekkes av ambulansepersonell opp mot at vedkommende kan ha pustet inn litt røyk.

Kristiansand kl. 0355: Politiet bortviste 3 ungdommer fra sentrum - årsaken til dette er at de flere ganger gjennom natten sjikanerte og forulempet andre verbalt. Bortvist til fredag morgen.

Kristiansand kl. 0348: Kvinne bortvist fra sentrum resten av natten - har kranglet og knuffet på andre store deler av natten.

Kristiansand kl. 0202: Politiet rykket ut til utested i sentrum etter melding om knuffing - dette endte med bortvisning av to personer og mulig at forholdet blir anmeldt i ettertid. Ingen personskade.

Kristiansand kl. 0200: Politibåten har i gjennom kvelden kontrollert 32 båter. 2 båtførere gitt gebyr for fartsovertredelse mens en fikk for manglende flyteplagg. Mannskap på politibåten opplyser at inntrykket er at de fleste som er ute i båt er flinke til å bruke flyteplagg.

Lillesand kl. 2350: Politibåten stanset og kontrollerte fritidsbåt i Lillesand havn - fører av denne anmeldes for båtpromille og båtførerbevis er tatt i beslag.

Kristiansand kl. 0058: Mann i Markens gate anmeldes for bæring av kniv. Bortvises fra sentrum for resten av natta.