Hektisk: Det ble en hektisk natt for politiet i Grimstad. Foto: Camilla Hovstø

Dette jobbet politiet med

Stille natt i Grimstad og ingen meldinger om hendelser her i byen natt til torsdag.

Men politiet i Agder har hatt andre oppdrag i distriktet.

Kl.0347-0600. Kristiansand. Leteaksjon etter savnet kvinne. Røde Kors/Norske redningshunder utkalt. Flere patruljer i søk. Funnet etter 2 timer, i god behold.

Kl.23.13. Arendal. En person funnet skadet utenfor privatadresse av ambulanse.Vedkommende kjørt til sykehus. Skal ha ramlet ut av vindu i 2 etasje. Politiet på stedet og har opprettet undersøkelsessak. Hendelsesforløp ikke avklart.

Kl.0030. Arendal sentrum. Fire personer pågrepet og anmeldt for besittelse av narkotika.

Kl.0150. Arendal sentrum. Melding om slåssing, en person skal være slått ned. Ambulanse og politi til stedet. Ingen av partene er å finne, etter søk i området.

Kl.2347. Kristiansand sentrum. En person bortvist fra sentrum for resten av natten, etter å ha laget bråk utenfor utsted.

Kl. 22.18 Kristiansand.. Meldt om slagsmål mellom flere personer i Dronningens gate. Politiet er på stedet. Har ikke helt oversikt over hendelsesforløp eller hvem som har vært involvert.

Kl. 21.39. Tovdal. Meldt om brann i hytte. Ingen personer i hytta. Brenner i torvtak. Nødetatene på vei til stedet. Brann melder om at hytta er overtent. Ingen personer skadet.