annonse

Derfor har Lea likt seg godt i Grimstad

Tradisjonsplagg
Tradisjonsplagg: Lea Brunner fikk ullgenser i avskjedsgave på Grøm Rotaryklubbs fest 21. juni. (Foto: GRK.)
AVSKJEDSFESTEN
AVSKJEDSFESTEN: Tirsdag 18. juni ble det holdt avskjedsfest for Lea hos Marianne Bendtsen og Harald Birkenes. Her er alle tre vertsfamiliene representert. Fra venstre vert Rafik Ben Lajili, rådgiver Marianne Bendtsen, vert Johannes Skar, vertinne Heba Lajili, vert Olve Sveen, Nora Rafik, vertinne Anne Kvale Roeim, Lea Katharina Brunner, Tinus Øen, Sigri Sveen, Milla Øen og Leas norsklærer Mariann Roeim. (Foto: GRK)
På ski
På ski: Her er vi på «Winter Camp» i Nesbyen. (Foto: )
På tur
På tur: På Holmenkollen-weekend var vi også på besøk hos ordføreren i Bærum. (Foto: )
På fest
På fest: Lea Brunner på Grøm Rotaryklubbs fest for presidentskifte. Marianne Bendsen overtar vervet etter Einar Beitohaugen. (Foto: GRK.)
På fjorden
På fjorden: På Norgestur tok vi en ferje fra Flåm til Voss. Det hadde vi en kjempefin utsikt på en fjord. Det var en veldig norsk opplevelse. (Foto: )
Vikinger
Vikinger: Dette bildet tok vi når vi var alle sammen på Holmenkollen-weekend. En dag besøkte vi også Vikingskip-museet. Det var veldig interessant og gøy. (Foto: )
På stranda
På stranda: Den nest siste kvelden på Norgestur var vi på Solstrand. Der spilte vi volleyball, hørte på musikk og så på solnedgangen. Det var definitivt en av de fineste kveldene! (Foto: )

+ I nesten ett år har 17 år gamle Lea Brunner fra Sveits vært utvekslingsstudent på Dahlske, som gjest hos Grøm Rotaryklubb.

  • Svein Per Hardeberg
annonse