Eksplosjon: Både politi og de andre nødetatene måtte rykke ut etter at det kom inn melding om eksplosjon i en bolig i Flekkefjord tidlig torsdag morgen. Dette bildet er tatt i en annen sammenheng. Foto: Arkivfoto

Bolig totalskadd etter eksplosjon i Flekkefjord

Nødetatene måtte rykke ut etter at en bolig i Flekkefjord ble totalskadd etter eksplosjon tidlig torsdag morgen.

Det var like over klokka fem torsdag morgen at politiet fikk melding om en eksplosjon i en bolig i Flekkefjord. I den første meldingen som Agder politidistrikt la ut på Twitter går det frem at eksplosjonen kunne være relatert til et varmeapparat som var drevet av gass.

– Meldes om en person som er skadet. Politiet på stedet, skrev de videre.

Flere naboer våknet

Ifølge fvn.no skal selve eksplosjonen ha skjedd like over klokka 04.30. Det var da flere naboer som våknet av at de hørte en kraftig eksplosjon. De løp ut og fikk kontakt med personen i huset hvor det hadde eksplodert.

– Det er snakk om en voksen mann som har vært til stede i huset da det eksploderte, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt til fvn.no.

Ble fraktet til sykehus

Denne personen ble så fraktet til sykehus, ved bevissthet.

– For øvrig uavklart helsetilstand, skrev politiet videre på Twitter.

– Han kunne kommunisere med nødetatene på stedet. Men utover det vet jeg ingenting om helsetilstanden, sier Kleivane til fvn.no.

– Det skal pr.nå ikke være fare for ytterlige eksplosjoner. Boligen fremstår som totalskadet. Nødetatene er på stedet, oppdaterte politiet etter hvert.

Vinduer og bygningsrester spredd utover

Ifølge fvn.no lå vinduer og andre deler av huset spredd rundt på gata etter eksplosjonen. Vinduer var også blåst ut, og boligen beskrives altså som totalskadet.

– Det har vært en kraftig eksplosjon. Vinduer er blåst ut, og det ligger en del glass på bakken. Men røyken har lagt seg og det er ingen brann på stedet. Det er ganske store skader på huset, sier operasjonsleder Kleivane til avisen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Politiet kunne like over klokka sju fastslå at det ikke var flere personer til stede i huset. De kommer også til å opprette sak på forholdet og etterforske det videre.

Utover denne hendelsen har ikke Agder politidistrikt hatt mye annet de måtte ta seg av natt til torsdag ifølge loggen deres på Twitter.