Stri: Mannen som ble berget opp av vannet natt til torsdag, var ikke helt fornøyd med tingenes tilstand. Her nødetatene avbildet i en annen forbindelse. Foto: Baard Larsen

Ble reddet opp av sjøen - var ikke fornøyd med å få hjelp

Natt til torsdag har vært hektisk for politiet på Agder. Med varierte oppdrag. Der etter av dem var heller spesielt, da en mann i nød ble utagerende.

Rett over midnatt, klokken 00:08, kan operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikts operasjonssentral melde om at UP har avsluttet en kontroll på E18 ved Lillesand.

– Det har vært en laserkontroll ved Nyberg, ikke langt unna Vestre Vallesverd. Fire forenklede forelegg for hastighet ble gitt, der høyeste fart var 128 km/t i 100-sonen, oppsummerer Hyberg.

For øvrig en overtredelse som gir deg en regning på 9.050 kroner og tre prikker på førerkortet.

Øvrige oppdrag som er loggført på Twitter gjennom natten av operasjonsleder Lars Hyberg, er:

* Søgne, kl. 23.58: Bil vil ikke stanse for kontroll på E39 ved Klepland. Stanser etter kort tid, to personer pågrepet. Fører mistenkes for ruspåvirket kjøring og fremstilles for blodprøve. Vedkommende får dermed status som siktet for kjøring i påvirket tilstand, ettersom blodprøve er tatt.

* Kristiansand, kl. 00.20: Politiet bistår AMK i forbindelse med mann som er plukket opp av vannet i Nodevika. Mannen er ruset og aggressiv. Ukjent hvorfor han har falt i vannet og hvor lenge han har vært uti. Ettersom det ikke er mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, overlates mannen til helsevesenet for videre oppfølging

Fra 110-sentralen til brannvesenet på Agder, kan vi lese at Grimstad brannvesen kl. 01.46 rykket ut på ABA i Vesterled. ABA er forkortelse for automatisk brannalarm.

– Avklart. Alarm utløst i forbindelse med vasking, melder 110 Agder klokken 02.10.