Butikksjef for Kiwi Bergemoen, Frode Tønnessen, kunne i helgen ta imot det synlige beviset på at butikken på Bergemoen er årets Kiwi-butikk på Agder.
Butikksjef for Kiwi Bergemoen, Frode Tønnessen, kunne i helgen ta imot det synlige beviset på at butikken på Bergemoen er årets Kiwi-butikk på Agder.

Årets butikk på Agder

Kiwi Bergemoen stakk av med seieren i konkurranse med 43 andre Kiwi-butikker i kampen om å bli Agders beste Kiwi-butikk.

– Dette er enormt stort for oss, sier butikksjef Frode Tønnessen.

Det er Kiwi selv som melder om nyheten i en pressemelding.

Prisen ble delt ut under internarrangementet Kiwiaden denne helgen, kjedens årlige samling for butikksjefer fra hele landet. Frode Tønnessen tok imot prisen på vegne av butikkens 27 medarbeidere.

– Målet var å bli nominert, jeg turte ikke håpe på at vi skulle vinne. I konkurranse med så mange gode butikker i området, var det ingen selvfølge, sier butikksjefen, som samtidig skryter av både medarbeidere og tålmodige støttespillere på hjemmebane.

– Dette har vi jobbet for, og alle på Kiwi Bergemoen har gitt det lille ekstra. Prisen er vår, ikke min. Og så er jeg fryktelig stolt av kona mi, som har vært hjemme med to små mens jeg har jobbet mye, sier Tønnessen i pressemeldingen.

Butikkene vurderes ut fra en rekke kriterier, som kundetilfredshet, fornøyde medarbeidere og omsetningsvekst. I jurybegrunnelsen får Tønnessen og butikken hans på Bergemoen særlig skryt for jobben med å ta vare på og utvikle alle ansatte.

Regionsjef for Kiwi Agder, Stian Gregersen, sparer ikke på skrytet i omtalen av butikken.

– Her er det en butikk med knallgod struktur og kultur, og ledergjeng som tar skikkelig vare på folkene sine og gir dem muligheter, sier Gregersen.

Butikken, som i fjor åpnet dørene til en nyoppusset og større butikk, holder i tillegg høy Kiwi-standard og er på god vei mot en omsetning på 90 millioner i 2019. Nå lover butikksjefen at det å levere 1.500 kvadratmeter med prisvinnende butikk er blitt en del av hverdagen.

– Det viktigste for oss er å gi kundene våre en skikkelig god butikk, og det skal vi fortsette med. Alle hos oss vet at den virkelige jobben starter nå, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

red@gat.no