Litt av hvert: Som vanlig hadde politiet litt av hvert de måtte håndtere i løpet av natta, selv om det ikke var blant de største og mest alvorlige hendelsene. Foto: Camilla Hovstø

Agder: Måtte rykke ut til barn som lekte med lighter

Politi og brannvesen måtte rykke ut til en gressbrann i Kristiansand etter at to barn hadde lekt med en lighter.

Det er Agder politidistrikt som melder om dette på sin Twitter-konto. Det var ved 22.00-tiden onsdag kveld at politiet måtte rykke ut sammen med brannvesenet til en liten gressbrann i Molybdenveien i Kristiansand. Det var ikke fare for spredning, og da brannen var ferdig slukket viste det seg at det var 16 kvadratmeter som var brent. Det viste seg også at brannen hadde startet fordi to mindreårige barn hadde lekt med en lighter.

– Politiet har snakket med barna og deres verger, skriver Agder politidistrikt på Twitter.

UP ute en sen kveldstime

En time senere er det UP som er på farten på E 18 ved Mones ved Lindesnes. Der har de hatt laserkontroll, og resultatet etter endt kontroll ble at de utstedte fem forenklede forelegg for fart.

– Høyeste hastighet i 60-sonen var 83 km/t, skriver politiet videre.

Rett over midnatt, klokka 00.14, måtte politiet innbringe en beruset mann i arresten etter at han ble tatt hånd om i Blødekjærtunnelen i Arendal.

Kontrollerte bilfører

Klokka 03.00 stoppet og kontrollerte politiet en bil på Kvarstein i Vennesla. Dette etter at fører var mistenkt for å kjøre i påvirket tilstand.

Ifølge Erik Andersen, oppdragsleder ved Agder politidistrikt, hadde de ingen oppdrag de måtte håndtere eller rykke ut på i Grimstad i løpet av natten.