Politiet: Ingen hendelser i Grimstad, men leteaksjon vest i Agder natt til tirsdag. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Baard Larsen

Agder-politiet: 17-åring funnet uskadet

Politiet satt i gang en leteaksjon vest i Agder natt til tirsdag. På morgenkvisten ble gutten av en paturlje.

Operasjonsleder Knut Odde sier til Adressa at politiet ikke har hatt en eneste henvendelse fra Grimstad i løpet av natten.

Sist sett mandag kveld

Politiet opplyser på Twitter at det er iverksatt leteaksjon klokken 03.35 etter en 17 år gammel gutt som er sist sett ved bopel på Laudal mandag kveld. Gutten er ca 174 cm høy og har kort sort hår, sannsynligvis iført rød shorts og sort T-skjorte eller skjorte.

Like før klokka 07 tirsdag morgen melder Agder politidistrikt at gutten ble funnet av en patrulje, «noe kald men ellers uskadet».

Gikk til fots

Operasjonsleder Knut Odde opplyser til Adressa tirsdag morgen at gutten forlot bopelen rundt klokken 19 mandag kveld.

Mannskaper fra Røde Kors, Norske redningshunder og politiet var ute og lette i terrenget tirsdag morgen. Han ble altså funnet i god behold.

Innbrakt fra hytte

Klokken 03.19 innbrakte politiet en kvinne til arrest fra en hytte i Gjerstad.

– Hun vil bli anmeldt for kroppskrenkelse samt forulemping av politiet. Sak opprettes, melder politiet.

Kastet stein

Mandag kveld opplyste politiet om en voldshendelse ved rutebilstasjonen i Lyngdal.

– En person har kastet stein og truffet en fornærmede. Det er ikke noe relasjon eller vært noen overenstemmelse mellom partene. Fornærmede har smerter i et bein.

Politiet oppdaterte senere: Mindre skade der fornærmede ikke ønsker anmelde forholdet. Gjerningsperson undersøkes av helse pga sykdom/psykiatri.