Oppdrag: Politiet hadde flere oppdrag knyttet til vold. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: Baard Larsen

Agder: Flere voldsepisoder i løpet av natten

Natt til søndag ble det meldt om flere tilfeller av vold og slåssing i landsdelen.

En kikk på Agder-politiets logg søndag morgen viser at etaten hadde nok å henge fingrene i. I løpet av et par timer er det blant annet seks oppføringer knyttet til vold.

Kristiansand kl. 03.55, melding om person som skal være slått ned i området Tollbodgata/Markensgate. Politi og ambulanse på stedet. Ambulanse tar ham med seg til legevakt for sjekk. Ukjent gjerningsperson(er). Patruljen oppretter sak.

Birkeland kl. 02.29, melding fra mann som forklarer at han har blitt slått ned av en annen mann i sentrum av Birkeland. Ambulanse og politi på vei til stedet. Gjerningsmannen skal ha kjørt vekk etter hendelsen. Politiet har lokalisert gjerningsperson og avhørt ham. Fornærmede har fått tilsyn av ambulanse, men ikke behov for ytterligere behandling.

Arendal kl. 03.15, en mann innbringes til arrest etter politiloven. Beruset, kranglete og vil ikke oppgi personalia da patruljen observerte ham i sentrum.

Arendal kl. 03.15, full fest i båt i gjestehavna. Politiet på stedet for å avslutte dette.

Kristiansand kl. 02.25, melding om mann som har slått til en annen og deretter skallet til ham. Skjedde i køen på utested i Tollbodgata. Mistenkte pågrepet og innsatt arrest. Fornærmede fikk et kutt ved øyet og ville ordne med dette selv.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Arendal kl. 01.44, melding om person som skal ha blitt slått i sentrum. Politiet på stedet påtreffer gjerningsmann som viser seg å være bortvist fra sentrum tidligere på kvelden. Innbringes og anmeldes.

Kristiansand kl. 01.22, politiet bistår vektere på utested i sentrum. En mann skal ha slått til to vektere og har blitt tatt kontroll på. Flere som har vært involvert. En person pågrepet og tre bortvist fra sentrum

Kristiansand, kl. 0133, flere meldinger om slåssing i Dronningens gate. Skal være i forbindelse med serveringssted. Politiet på stedet.