Mulig hittegods: Politiet ber nå publikum om hjelp til å finne ut av om denne båten er hittegods eller ei. Foto: Skjermdump: Agder politidistrikt

Ta kontakt med politiet om du kjenner denne båten

Politiet har nok en natt hatt ting å jobbe med, og spør nå blant annet publikum om hjelp til å finne ut av eieforholdet på denne båten.

«Denne båten ligger fortøyd i Tvedestrand. Ukjent om denne er stjålet eller hittegods. Ta kontakt med politiet om du kjenner båten», skrev Agder politidistrikt på Twitter fredag kveld.

Ellers er dette noe av det politidistriktet har hatt å stelle med i løpet av natten på Sørlandet.

Kristiansand klokka 22.29: «Melding om branntilløp i Løkkeveien. Skal muligens ha brent noe i en madrass. Brann og politiet på vei til stedet.» «Ikke tegn til at det har vært åpne flammer. Politiet oppretter ikke sak på forholdet.»

Kristiansand rundt klokka 22.30: «Politibåten er ute og har kontroll. Åtte personer har fått gebyr for manglende flyteplagg.»

Arendal klokka 01.55: «Politibåten i Arendal har i løpet av kvelden/natten kontrollert 22 båter. Det er utstedt to forenklede forelegg for ikke bruk av lanterner, to forenklede forelegg for fartsovertredelser samt ett forenklet forelegg for mangel av flyteplagg.»

Kristiansand: «I løpet av natten er fire personer bortvist fra Kristiansand sentrum på grunn av ordensforstyrrelser», skrev altså politiet på Twitter.