Ved 20-tiden snør det i Grimstad, men i løpet av natten skal nedbøren gå over til regn i kystnære strøk. Utover tidlig morgen, vil det bli regn også i indre og høyereliggende strøk av kommunen.

Det begynner å bli hvitt flere steder på veiene. I Vikkilen, på J. M. Uglands vei, var det vått og litt slaps. Fv. 420/Fevikveien hadde stedvis mer hvitt dekke, mens E18 ved Bringsverd er det våt veibane.

Vått: Ingen snø eller is å melde om på motortrafikkveien forbi Vikkrysset. Foto: Baard Larsen

– Det har så langt vært en stille kveld. Jeg håper at folk kjører forsiktig, ettersom det i et par dager har vært meldt at det skal komme mye nedbør gjennom kvelden og natten, sier daglig leder Jan Ove Thygesen ved Agder bilberging/Viking Grimstad.

– Under de forrige snøfallene var det mer å gjøre, spesielt når det var væromslag. Nå tror jeg derimot at folk er mer forsiktige. Vi får håpe det går greit i trafikken, legger Thygesen til.

Operasjonsleder Linn Andresen ved Agder politidistrikts operasjonssentral har ikke hatt noen veirelaterte oppdrag å melde om i det klokken har blitt 20.17 torsdag. Men det kan komme, i natt eller senere i morgen.

Spesielt på morgensiden fredag, mellom klokken 5 og 10, melder Yr.no at det skal være kraftig regn og vind. Fra tidlig ettermiddag av, rundt klokken 17, snur vinden fra sørlig til nordlig retning igjen. Da blir det kuldegrader, og snø på nytt fram til lørdag morgen. Så snur det. Igjen.