Utbygging: Slik ser KB arkitekter for seg Pharos odde, med nye lokaler for Grimstad bådsenter og 32 nye leiligheter. Foto: KB arkitekter

Mener takene på Pharos odde kan bli utsiktspunkt

Oddvar Berge skriver om planene for Pharos odde. Han mener de flate takene kan utnyttes til takterrasser og spisesteder.

Lesernes mening: Det bygges for tiden en del høyhus og blokker med flate tak. Noen ganger utnyttes disse takflatene, andre ganger bare ligger de der og samler støv.

Utformingen av Pharos odde diskuteres nå. «Skipene» på Pharos Odde er tegnet med flate tak. Hvorfor ikke utnytte disse til takterrasser, spisesteder?

Grimstad mangler parkeringsplasser for biler og båter. Byen mangler offentlige toaletter, og har kanskje for mange mennesker også? Hvor stor skal Grimstad bli for fortsatt å kunne kalles en trivelig liten sørlandsby?

Men nok av det. Disse flate takene gir et potensiale til å kunne ta en heis opp til flotte utsiktssteder. Ikke alle løper på lette føtter til Binabben, «Varen» og andre topper hvor man kan nyte utsikten. Disse toppene våre har heller ikke serveringstilbud (heldigvis?).

Oddvar Berge

KF

NORIEL Vardevakt