Hugo Theodor Tolnov Mikkelsen (Imås 2/Jerv 2 G14) scoret fra straffemerket bare noen minutter ut i kampen. Brackenridge sørget for at lagene var like langt da han utlignet til 1-1, og Marinius Herdal Andreassen sendte Randesund i ledelsen et kvarter før pause. Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 til Randesund.

Dro ifra

Johannes Haarklau sørget for at resultattavla viste 3-1 etter 61 minutters spill, og Randesund økte ledelsen da Brackenridge satte ballen i nettet ett minutt før slutt. Dermed var stillingen 4-1. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Dermed endte kampen 1-4.

Tok over andreplassen

Etter fredagens kamp ligger Imås 2/Jerv 2 på sjetteplass på tabellen med null poeng, mens Randesund er på andreplass med ti poeng.

I neste runde er det mye å se fram til. Da skal Randesund måle krefter med Lillesand, mens Imås 2/Jerv 2 møter Grane Arendal.