Sondre Aaserud ga Trauma 2 ledelsen tidlig i kampen med sitt mål etter kun åtte minutters spill, og Jostein Egeland fikk nettsus og doblet ledelsen for Trauma 2 et kvarter før hvilen. Jonas Mortensen Moy reduserte for Jerv 2/Imås ett minutt senere. Egeland scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 3-1 etter 28 minutter, og fem minutter senere økte avstanden mellom lagene da Fredrik Falk Lorentzen satte inn 4-1 for Trauma 2. Egeland laget hattrick da han ordnet 5-1 noen minutter før sidebytte. Lagene gikk av banen etter første omgang på stillingen 5-1 til Trauma 2.

Dominerte andre omgang

Vertene rykket ytterligere ifra da Lorentzen økte ledelsen noen minutter ut i andre omgang, og da det var spilt et kvarter av andreomgangen, la Egeland på til 7-1 for Trauma 2. ti minutter senere økte vertene ved Lars Solberg Arnesen, og etter 68 minutters spill var hattricket et faktum for Lorentzen. Den endelige stillingen i kampen ble 9-1.