Express 2 tok ledelsen da Sarfo Twumasi satte inn 1-0 etter elleve minutters spill, og Ole Svarstad doblet ledelsen for da han satte inn 2-0 etter 22 minutter. Målet gjør at Express 2-spilleren står med fire scoringer denne sesongen. Seks minutter senere reduserte Grane Arendal da Sebastian Møster Linstad satte inn 1-2-målet, og Grane Arendal utlignet til 2-2 da samme spiller satte ballen i mål etter 33 minutters spill. Sarfo Twumasi sendte Express 2 i føringen igjen fem minutter senere, men Hamid Almazroi sørget for at lagene var like langt da han utlignet til 3-3. Sarfo Twumasi laget hattrick da han ordnet 4-3 noen minutter før pause. Lagene gikk til pause på stillingen 4-3 til Express 2.

Straffemål

Express 2-spilleren scoret sitt fjerde mål da han gjorde 5-3 etter 63 minutter, og tre minutter før slutt la Kjetil Kragset på til 6-3. Linstad (Grane Arendal) scoret fra ellevemeteren like etterpå. Dermed endte oppgjøret 6-4.

Kjempet seg opp til andreplass

Express 2s Yasir Munir, Bernard Sarfo Twumasi, Kjetil Kragset og Jonas Haglund Tangjerd fikk gult kort. For Grane Arendal fikk Frode Olsen gult kort.

Etter onsdagens kamp er Express 2 på andreplass på tabellen med 18 poeng, mens Grane Arendal er nummer tre med 17 poeng.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Grane Arendal spiller mot Strømmen/Glimt 18. august, mens Express 2 spiller neste kamp mot Strømmen/Glimt 24. august.