Hoppende glade: For å danse igjen – Fra venstre: Oline Pedersen, Mina B. Johnsen, Emily H. Johnsen og Stina Ausland Tveit. Foto: Allegro

Slapp dansegleden løs på sommerskole

Det ble fire innholdsrike dager med dans og mange spennende aktiviteter på Allegros sommerskole.

Innsendt: Etter en lang sommerferie, kunne jentene på Allegro Ballettstudio endelig slippe dansegleden løs på sommerskolen DansIntens.

Is: Det ble tid til en god ispause i sommervarmen – Fra venstre: Johanne Kvifte, Julie Hermine Sannæs, Lilja Larsen og Nora Buksholt. Foto: Allegro

Elevene fikk danse både ballett, jazz, moderne, musikal og hip hop. I tillegg var det avslappende yoga og blant annet natursti og danse-bingo. Deilig lunsj, snacks og masse is ble servert til de sultne og glade barna og ungdommene.

Sveler: Over 350 sveler fikk bein å gå på – Fra venstre: Vibeke Liene Ness og Gina Aas Vissheim Foto: Allegro

Med seg hadde de fem pedagoger med bakgrunn fra blant annet Norges Dansehøgskole, Bårdar Akademiet og Kunsthøgskolen i Oslo. De var alle imponert over de flinke og positive elevene.

Bøy og tøy: Det var deilig å strekke musklene litt etter en lang ferie. Foto: Allegro

Uken ble avsluttet med en liten utendørs visning på korona-vennlig vis, med et begrenset antall tilskuere med en meters mellomrom. Det var god stemning blant både dansere og publikum. Nå får Allegro-danserne en liten pause før det braker løs med nytt semester i slutten av august.

Innsendt av Vibeke Liene Ness og Ellen Karoline Egge