annonse

Skral har booket artist som har samarbeidet med Ariana Grande

SKRAL
SKRAL: Skral 2018 trakk tusenvis til Groos. Neste år arrangeres festivalen tirsdag 9. juli og onsdag 10. juli. (Foto: Martin Haugen)

Festivalen på Groos har et nytt navn på plakaten.

  • Martin Haugen

Den australske Hollywood-stjernen Troye Sivan kommer til Skral, leser vi nemlig i en pressemelding.

"Han har blitt kalt «den perfekte popstjerne for 2018» av Time Magazine og debutalbumet toppet iTunes-listene i 66 land. Forrige helg opptrådte australske Troye Sivan under Golden Globe-prisutdelingen i Hollywood, der han samtidig var nominert for musikken til Boy Erased, en film han også spiller en av rollene i. 23-åringen fra Perth er i ferd med å ta verden med storm, og torsdag ble det klart han kommer til Skral festival og Grimstad denne sommeren", står det.
 
– Dette er celebert besøk, som vi er veldig glade for å få på plass. Troye Sivan er en artist som på mange måter oppsummerer tidsånden, og hans enorme potensiale er noe vi bare har sett begynnelsen av, sier booking-ansvarlig i Skral, Toffen Gunnufsen.

Troye Sivan er født i Sør-Afrika, men flyttet til Australia som liten. Der har han slått seg opp som artist, skuespiller og YouTube-personlighet. Debut-EPen TRXE fra 2014 gikk inn på fjerdeplass på Billboard-lista, en liste han jevnlig har besøkt øvre sjiktet av siden. Samarbeidet med den nederlandske stjerne-DJen Martin Garrix, «There for You», nærmer en halv milliard strømminger på Spotify.
 
I august ga han ut sitt andre album, Bloom, der han blant annet samarbeidet med Ariana Grande, et album som befant seg på svært mange lister over fjorårets beste og som på ny toppet listene. Under kan du se videoen hvor Sivan samarbeider med superstjernen Grande. Den er i skrivende stund sett over 112 millioner ganger på Youtube.
 
Årets utgave av Skral går av stabelen 9. og 10. juli

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.