Bunadsfest: Folkedans i bunader, og trekkspillmusikk, var noe av det beboerne ved Feviktun ble servert under bunadsfesten denne uken. Foto: Lisbeth Hurvedal Stryni

Samlet beboerne til bunadsfest med underholdning

Ved Feviktun var det denne uken for andre året på rad, bunadsfest. Til stor glede for beboere og ansatte, ble det vist fram noen av festdraktene fra hele Norge.

Innsendt bidrag: Fem frivillige og sju ansatte stilte i bunad: Nord, sør, øst og vest var representert. De ansatte fortalte litt om sin bunad og gikk catwalk for at alle skulle få se bunadene på nært hold. Deretter stilte de frivillige opp med nydelig folkedans, ledet an av Øyvind Seljåsen på trekkspill.

Det deilige vårværet tillot oss å holde arrangementet utendørs i den fine Hønsehagen vår. Etter underholdningen koste vi oss med kaffi og lefser. En gave fra Fevik Sanitetsforening.

De som av ulike grunner ikke kunne være med på festen fikk besøk på rommet sitt av et flott bunadsfølge.

Til slutt. En takk i anledning Frivillighetsåret 2022. En ekstra takk rettes til alle de frivillige som stiller opp for oss, både på dette arrangementet og gjennom året generelt. Tiden dere gir betyr så uendelig mye for våre beboere.

Lisbeth Hurvedal Stryni, Feviktun