annonse

Østerskogen skjuler kul og kreativ kunstfauna

Operasanger
Operasanger: På sine mange turer gjennom skogen tenkte pappa Rune Kjetså at denne stubben lignet på en struts. Nå er hun blitt til én. Operadivaen Lilly hadde opprinnelig en boa, men den har vært skiftet fire ganger og er nå erstattet med et halskjede. Emilie Myrene Kjetså har tegnet mange av figurene du kan finne i Østerskogen, og hun har også funnet navn til dem. (Foto: )
Norsk
Norsk: Denne reven med diamant i panna måtte inn til reparasjon. Den befinner seg ved Østerhus barnehage sammen med enda en rev og ugla Uhu. (Foto: )
Kevin, Bob og Stuart
Kevin, Bob og Stuart: Denne gjengen med Minions kan du også se stående og heie på deg høyt oppe i et tre. Gule og blå, men enkle å få øye på? (Foto: )
Tursyssel
Tursyssel: Ser du ugla i treet? Ved Bibelskolestranda finnes det nå fire figurer. (Foto: )
Caroline
Caroline: Trapesartisten fra P.T. Barnums sirkus. Nok en diva. (Foto: )
Bibelskolestranda
Bibelskolestranda: En snodig pinne kan bli en hakkespett. (Foto: )
Her bor Luna
Her bor Luna: Høyt oppe i et tre bor katten og kunstsamleren Luna. Legg merke til «Skrik». Hun er en av de nyankomne. (Foto: )
Hobbyrom
Hobbyrom: I verkstedet tryller Emilie og Rune fram de fargerike og kreative figurene. De har alltid et prosjekt på gang. (Foto: )

+ Observante turgåere har kanskje oppdaget at det i Østerskogen i Østerhus gjemmer seg noen vesener vi ikke finner noe annet sted på kloden.

  • Gro Austenå Berg