Takket: Dag Otto Lauritzen holdt takketalen med prisen i hånden. Ved hans side står Kristian Ødegård. Produsent Nils Peder Sand i midten. I rødt årets vinner, Emilie Enger Mehl, som har deltaker Indrian Mayoo til høyre for seg. Foto: Bjørnar Morønning/NTB

Ny Gullruten til «Kompani Lauritzen»

Under utdelingen av Gullruten på TV2 lørdag kveld, ble det nok en gang heder og ære til Dag Otto Lauritzen og Kompani Lauritzen.

Lørdag kveld var det duket for prisutdeling i Grieghallen i Bergen og festkledde film- og TV-kjendiser kunne for første gang på to år møtes fysisk.

Seerne ble loset gjennom de 21 prisene av programleder Niklas Silseth Baarli, som for første gang ledet programmet. Mellom utdelingene var det opptredener fra bergensartistene Aurora og Kamelen.

Seersuksessen «Kompani Lauritzen» stakk av med kveldens første gullrute i kategorien for beste konkurransedrevne realityprogram. På scenen for å ta imot prisen var vinneren av programmet, Emilie Enger Mehl. Programlederne Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård, produsent Nils Peder Sand samt deltaker Indria Mayoo kom også opp.

Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård var også nominert til å vinne publikumsprisen, men her var det Herman Flesvig som gikk til topps. Ideen bak programmet «Kompani Lauritzen» fikk duoen for syv år siden. Etter fem års arbeid hadde programmet premiere for to år siden.