annonse

Morgan Sulele sang seg inn i sensommernatta

Familiearrangement
Familiearrangement: Mange hundre dukket opp da Huset arrangerte gratiskonsert. (Foto: )
Gøy
Gøy: Birk Magnus Holthe Gundersen, Carl Christian Bjørke Henriksen og Christian Øvrebø Koch hadde det gøy på konsert. Det var Huset – Grimstads kreative ungdomsklubb som arrangerte, men konserten var gratis og åpen for alle. (Foto: )
Venter
Venter: Kaja Pedersen drømmer selv om å bli kjendis. Fredag forsøkte hun å få et ekstra glimt av Morgan Sulele før han dro videre. (Foto: )
Skulder-view
Skulder-view: Plakater hører også med på konsert. (Foto: )
Hvin
Hvin: Flere hender i været underveis. (Foto: )
Dukket opp
Dukket opp: Plutselig kommer artisten ut og Kaja griper sjansen. (Foto: )
Kjente tekster
Kjente tekster: Morgan Sulele tok seg god tid i Grimstad og fikk folk med på allsang. (Foto: )
Møttes
Møttes: Morgan Sulele stilte villig opp på bildet. (Foto: )
Scenekanten
Scenekanten: Mobilene er hyppig framme på konsert. (Foto: )

Flere hundre fikk med seg gratiskonserten på plenen utenfor kulturskolen fredag. Morgan Sulele er populær i Grimstad.

  • Gro Austenå Berg

Med den ene hiten etter den andre sang Morgan Sulele seg gjennom kvelden med flere hundre publikummere i alle aldre foran seg på plenen. Hyle kunne de også, og ikke minst synge med på «Bare Min», «Jeg vil heller ha deg», «Idyll», «Høyt over Oslo» og sommerens hit «Helt ærlig». Det var tydelig at arrangørene Huset – Grimstads kreative ungdomsklubb traff med arrangementet.

Ganske «famous»

Guttegjengen bestående av Birk Magnus Holthe Gundersen, Carl Christian Bjørke Henriksen og Christian Øvrebø Koch forteller at de bor like i nærheten.

– Vi måtte bare komme siden han er ganske så «famous», forteller de om hvorfor de valgte å tilbringe kvelden med Sulele.

– Dette er veldig gøy. Vi har ikke telling her i dag, men vi tror at det er 400–500 her. Det er god stemning, sier leder for ungdomsklubben Irene Håheim. Hun hadde med seg et lag av 25–30 frivillige voksne og ungdommer i gule T-skjorter som passet på at alt gikk fint for seg.

– Så da kan det bli gjentakelse?

– Ja. Vi var veldig spente på om folk hadde fått det med seg, men det ser sånn ut, sier hun og smiler og legger til at de i tillegg er heldige med været.

Personlig møte

I tre kvarter sto Morgan Sulele på scenen og da hans kulle gå, ble han omringet av fans på alle kanter og fikk problemer med å komme seg inn i bygget.

Kaja Pedersen er stor fan av Sulele og var på konsert med mange venninner. Hun håpte at artisten skulle komme ut bakveien og ventet der.

– Jeg vil bli kjent, forteller Kaja og røper at det er komiker hun vil bli, og at det å komme i avisa kanskje vil hjelpe.

– Dette er starten, mener hun og forteller at konserten var ekstremt bra.

Plutselig dukker Sulele opp. Den kommende komikeren griper sjansen og får et bilde sammen med artisten før han forsvinner i sensommernatta.

gro@gat.no