Gruppeoppgave: Jorun Stiansen skal synge sangen "Dancing Lasha Tumbai" sammen med Alexandra Rotan og Heidi Ruud Ellingsen i gruppeoppgave-delen av Stjernekamp lørdag, i tillegg til at hun skal synge «Get Your Freak On» av Missy Elliott i Hiphop-delen. Dette bildet er fra en av øvelsene tidligere denne uka. Foto: Kathrine Sæten Eliassen Foto: Monster/NRK

Lover galskap i beste sendetid når de skal fremføre legendarisk Eurovision-låt

Jorun Stiansen forbereder seg til Hiphop-kvelden i Stjernekamp, og nå er rekkefølgen i programmet bestemt. Som avslutning på programmet skal hun sammen med flere andre fremføre en svært spesiell Eurovision-klassiker.

Først ut på scenen lørdag kveld er Alexandra Rotan, som i Hiphop-delen av programmet skal synge «All I Do Is Win» av Khaled ft. T-Pain, Ludacris, Rick Ross and Snoop Dogg.

Deretter er det vår egen Jorun Stiansen sin tur til å stå på scenen, når hun synger «Get Ur Freak On» av Missy Elliott.

Tidligere denne uka sa Jorun Stiansen til Adressa at denne sangen betyr mye for henne.

Les også
– Hun er mitt aller største idol
Les også
Stjernekamp-Jorun sleit med stemmen under showet

– Jeg husker da jeg så musikkvideoen til «Get ur freak on». Det var ekstremt. Ingen hadde sett noen gjøre det Missy gjorde i den videoen, og jeg ble hekta på beatsa til henne og Timbaland med en gang. Jeg elsker hiphop. Det er en musikksjanger som har betydd mye for meg helt siden ungdomsskolen, og jeg husker når Missy Elliott slapp albumet «Supa Dupa Fly» i 1997. Det var det råeste jeg hadde hørt, og jeg har vært fan av henne siden. Hun er mitt absolutt største idol, sa Jorun, som har slitt med sykdom den siste tiden, men som kunne fortelle Adressa tidligere i uka at formen er stigende, og at mye hvile og mye søvn ville stå på programmet før lørdagens TV-sending.

Klassiker

Etter at Jorun har stått på scenen følger deretter Marius Roth Christensen («California Love» av 2Pac ft. Dr. Dre and Roger Troutman, Bjørn Tomren («Long Time Coming» av A-F-R-O ft. Marco Polo), Heidi Ruud Ellingsen («Æ gir mæ nu Faen» av Tungtvann), og Carina Dahl (The Monster» av Eminem ft. Rihanna).

Etter at alle artistene har vært på scenen er det tid for gruppeoppgave i Stjernekamp, der artistene er delt inn i to grupper. Marius Roth Christensen, Bjørn Tomren og Carina Dahl skal synge Eurovision-klassikeren «Dschinghis Khan» av Dschinghis Khan, som er et tysk band som ble opprettet i 1979 for å være med i Eurovision Song Contest.

Legendarisk låt

En skikkelig klassiker fra Eurovision-verdenen får vi også når Jorun Stiansen sammen med Alexandra Rotan og Heidi Ruud Ellingsen skal fremføre «Dancing Lasha Tumbai» av Eurovision-ikonet Verka Serduchka, som var Ukrainas bidrag i konkurransen i 2007.

– Gruppeoppgaven er livets oppgave. Jeg elsker det. Vi har det så gøy, og låten vi har fått er legendarisk! Vi gleder oss masse til å gi dere galskap i beste sendetid, sa Jorun Stiansen til Adressa tidligere denne uka.

Stjernekamp går direkte på NRK lørdag kveld klokken 19.50.

Nedenfor ser dere hvordan det så ut da Verka Serduchka sang sangen Jorun, Alexandra og Heidi skal synge. Bidraget var med i Eurovision Song Contest i 2007.

Artikkelen fortsetter under annonsen.