Show: (Fra høyre) Thomas Jørstad Pettersen, Trond Hanssen og Lars Emil Nielsen er nok en gang tilbake med sommershowet de kaller På nyklipte stier. Foto: Pressefoto

Lover å gi deg alt du har savnet under pandemien

Årets utgave av På nyklipte stier har premiere om en snau måned.

– 6. Juli er det premiere på «På Nyklipte Stier - Alt på en gang», en forestilling som skal gi publikum ALT de har savnet under pandemien. Det blir ekte mennesker live på en scene, musikk, humor, sport, kultur, sommer, sol, musikk, latter, skjenking, sosial kontakt! Rett og slett: ALT PÅ EN GANG!

Det leser vi i en pressemelding om årets sommershow i Lillesand, hvor grimstadmann Thomas Jørstad Pettersen nok en gang er med på scenen.

Showet er skrevet av Pettersen, Trond Hanssen, Lars Emil Nielsen, Hanne T. Asheim, Hilde Eskild og Vemund Vik. Sistnevnte står også for regien.

– Har toppet høydepunktene

Overfor Adressa garanterer Pettersen en morsom opplevelse på Hotel Norge i Lillesand.

– Er det en forestilling man skal se i år, er det denne! En ting er følelsen av å komme og se live teater etter et langt år med pandemi, men i år har vi virkelig toppet høydepunktene. Her blir det grandiose tryllenummer, lykkefremkallelse, sang, dans og latterkramper, lover han.

Godt salg

Skuespilleren forteller også om godt billettsalg.

– I løpet av en helg solgte vi ut nesten hele første uken. Fra 6. - 10. juli er det nå bare ledige billetter torsdag 8. juli, opplyser Pettersen.

Det er lagt ut nye forestillinger 12.-17. juli.

– Det er begrenset med plasser per forestilling, og hotellet har strålende smittevernsrutiner, så dette blir trygt, eksklusivt og selvsagt fryktelig morsomt. Vi oppfordrer folk til å kjøpe billetter i god tid hvis de ønsker å se årets forestilling, lyder det fra Pettersen, som forsikrer at han og de andre gleder seg til premiere 6. juli.