Konsert: Denne arbeidsgruppa bidrar som frivillige. Her planlegger de allsang på amfiet. Reidun Haugaa, Irene Herlof, Gro Herdis Jareid, Nicolay Svendsen og Anne Mette Bjørkavåg. Foto: Privat

Inviterer til allsang i det fri

Frivilligsentralen gleder seg til å endelig invitere pensjonister og andre til en hyggelig konsert og allsang på kirkeheia-amfiet onsdag 24. juni.

– Det er mange som ikke har kunnet deltatt på noe nå i Koronatiden. De populære treffene og middagene Ut i Grimstad, har vært savnet for mange. Vi har heller ikke kunnet gjennomføre samtalekafeen vår «Lyst på livet». Derfor er det ekstra gledelig å nå få invitere til en herlig sommersamling på Kirkeheia og amfiet, sier frivillighetskonsulent Anne Mette Bjørkavåg i en pressemelding.

Det er flere musikere som har stilt opp og holdt gratiskonserter denne våren, på alle omsorgssentrene og i noen bakgårder. Musikerne som drar i gang allsang er; Einar Thygesen & Nicolay Svendsen, Lars Erik Sørbotten, Janne Lærum Bie, Kirsti Haugen & Ellen Halvorsen.

– Det er meldt strålende sol og vi ser fram til en hyggelig stund ute i det fri. Vi tar selvfølgelig alle de hensyn vi må ta for å gjennomføre arrangementet. En meter avstand, oppfordrer til god hånd og hostehygiene og ikke minst at er du syk, så holder du deg hjemme. Vi gleder oss til «Allsang i amfiet» Ta gjerne med kaffe på termos eller noe å drikke. Vi håper at mange finner veien til Amfiet på Kirkeheia, sier hun.

Konsert: Det blir konsert i amfiet på Kirkeheia onsdag 24. juni.

Av smittevernhensyn er det påmelding ved å kontakte Frivilligsentralen.