Slik konkluderer fungerende leder av Grimstad Min By, Geir Gabrielsen, i forbindelse med at Cirkus Arnardo hadde parade opp Storgaten lørdag formiddag.

Filmet: Cirkusdirektør Are Arnardo foreviget paraden lørdag. Foto: Baard Larsen

Etter å ha startet ved Byhaven, gikk troppen opp Storgaten, rundet inn Juskestredet, videre over Torvet, ut Kirkegaten og ned Storgaten igjen retning Gundersholmen.

Deltok: Grimstad Min By-sjefen ble utfordret til å sjonglere med komiker/klovn Victor Rossi. Og Geir Gabrielsen leverte. Foto: Baard Larsen

Gabrielsen gikk i front med klovnekostyme, rødt hår og røde horn. Bak kom artistene som opptrer på Cirkus Arnardo, samt cirkusdirektør Are Arnardo. Sistnevnte var veldig fornøyd med at Adressas anmelder likte showet.

– Hjertelig takk for terningkast 6! Hyggelig å høre at folk koser seg. Det var bra med folk i går, og det ser ut til å bli godt med folk på forestillingene i dag og i morgen, forteller Arnardo mens de er innom Amica for å gratulere eier Mette Pedersen med åtteårsjubileet.

Flere andre butikker fikk også besøk. Boller, for så vel sjonglering som utdeling til barna, ble hentet hos Bergshaven. Husflidstua var de også innom. Her var staben storfornøyd med å få besøk fra sirkuset.

Garnnøster: Når sirkustroppen først var innom Husflidstua, sjonglerte Mattia Sartori litt med varene. Foto: Baard Larsen

Etter paraden, som trakk veldig mange familier til sentrum av Grimstad, var det også annonsert ansiktsmaling utenfor Platebaren. Å vise seg fram, som det Cirkus Arnardo gjorde lørdag, virket til å være noe mange satte pris på.

Krevende: Victor Rossi fant ut han ville prøve å balansere en stol på panna. Det gikk knirkefritt. Foto: Baard Larsen