Innsendt stoff: SørRøster skal har to konserter på Apotekergaarden, onsdag 24. og torsdag 25. mai. Tittelen på konserten er "Stream on!" og henspiller på at repertoaret denne gangen er sanger hentet fra filmer og serier i strømmetjenestenes univers. Og her er det mye spennende å ta av. Det blir derfor stor spennvidde i utvalget av låter som koret skal fremføre.

Publikum vil blant annet få gjenhør med et knippe velkjente kino- og TV-klassikere fra 1980- og 1990-tallet, men det er også flere sanger av nyere dato på menyen. I løpet av konserten tar koret tilhørerne med på en variert og innholdsrik reise fra søt romantikk i Dirty Dancing til høydramatisk musikk i kjent James Bond-stil. Det blir også livlig italiensk protestsang fra serien Papirhuset til kriminelt vakre klanger fra NRK-suksessen Broen. Det er selvfølgelig også gitt rom til et par norske klassikere, som de aller fleste helt sikkert vil dra kjensel på. Og kjenner du at det kribler litt i rockefoten, så skal nok den også få rørt på seg i løpet av kvelden. Det er med andre ord et rikholdig utvalg av musikalske godbiter som vil strømme ut fra bakgården disse vårkveldene.

Det er dirigent Gunvor Bøylestad Nilsen som har skrevet alle arrangementene, og med stor entusiasme og energi, leder hun koret trygt gjennom konsertens musikalske terreng. Det blir mange sanger med fullt kor på scenen, men SørRøster varter også opp med både duetter, småensembler, herrekor og damekor i løpet av programmet.

For å sørge for det rette musikalske bakteppet, har koret med seg et fantastisk band bestående av fire dyktige musikere. De er alle godt kjent fra musikkmiljøet på Sørlandet. Det er ingen ringere enn Hilmar Kristoffersen på tangenter, Ole Kelly Kvamme på bass, Geir Bjørknes Grande på gitar og Erik Bøylestad Nilsen på perkusjon.

Forhåndssalget av billetter til konserten er godt i gang, og SørRøster har tro på at de vil fylle bakgården begge kveldene. Se for øvrig annonse i dagens avis for mer informasjon.

Tone Malde på vegne av SørRøster