Koralis satte i februar 2023 opp Messe for en såret jord av Ketil Bjørnstad og Erik Hillestad i Grimstad kirke med to konserter, til sammen 750 besøkende.

Koralis er et frittstående blandet kor i Grimstad. Koret har nå i flere år vært ledet av Rolf Meyer Tallaksen. Koret har gjort flere større oppsetninger på Grimstad kulturhus og Mandal kulturhus. The Sound of Movies, en stor oppsetning med tema filmmusikk, trakk nesten 5 fulle hus med nærmere 1500 besøkende.

Flerkameraproduksjon

Sist koret gjorde seg bemerket var med Messe for en såret jord.

– Prosjektet ble vellykket og med topp anmeldelser. Det ble gjort et flerkamera-opptak for å lagre det for ettertiden. Det ble også gjort et mangesporet lydopptak, som i ettertid er mikset i studio. Dette har resultert i en film som vi nå ønsker å vise offentlig. Så gikk du glipp av konserten, er det herved en ny mulighet, opplyser primus motor Rolf Meyer Tallaksen.

Filmen blir vist i Catilina 5. mai.

Invitert til Oslo

Koralis er invitert til å sette opp konserten i Jacob kulturkirke i Oslo 3. september.

– Det er veldig moro at oppsetningen har vekket interesse inne i hovedstaden. Alle billettinntektene fra konsertfilmen vil være med å finansiere konserten i Oslo, sier Rolf Meyer Tallaksen i en kommentar.

Her kan du se traileren for konsertfilmen