Etter festivalspilling og tre singelslipp hittil i år, er Drøsdal nå klar med sin debut-EP «Easy To Love» under artistnavnet Elli.

Artisten forklarer at EP-en er en samling av låter hun har skrevet de siste to årene, og reflekterer egne opplevelser med kjærlighet, både de gode og vonde.

– Sangene tar for seg hele prosessen fra å være i et usunt og dårlig forhold til å finne den rette og føle på ekte kjærlighet for første gang, står det i et presseskriv.

Kjærlighet

Bak tekstene ligger også et budskap.

– Jeg ville samle disse sangene på en EP fordi de sammen formidler et viktig budskap: Det er alltid noen der ute som vil elske deg for den du er, og ikke aksepter mindre kjærlighet enn du fortjener. For meg som artist er det også en fin måte å vise frem mitt personlige liv gjennom musikken, i tillegg til å vise mitt sound og de ulike stilartene til musikken jeg lager, sier hun.

Strømming og konserter

Etter deltakelsen i The Voice 2019 har Elli skapt seg et navn på den norske musikkscenen, og låtskrivingen hennes har generert mer enn en halv million strømminger verden over. Noen av sangene hennes har blitt spillelistet på NRK P3, P1 og Spotify.

I tillegg til sine utgivelser har Elli spilt flere vellykkede konserter. Dette inkluderer festivalene Sørveiv og Hulfjell, oppvarming for TIX på Regattafest og flere opptredener på større og mindre scener, står det i presseskrivet.

EP: Elisabet Drøsdal alias Elli gir ut sin første EP. Foto: pressefoto