Det var nesten fullt i teltet da cirkusdirektør Are Arnardo kunne ønske publikum velkommen til årets første forestilling for Cirkus Arnardo. Mange ville ikke gå glipp av Norgespremieren til landets eldste cirkus. Som for første gang var lagt til Grimstad.

Kø: Det var veldig mange som ville se Cirkus Arnardo fredag kveld. Foto: Baard Larsen

Arnardo lovet et strålende show, og det var liten tvil om at cirkusstaben leverte. Allerede fra starten av ble det artig, med Duo Stellare på rulleskøyter. Derfra og til slutt, var det underholdning av ypperste merke.

Tett: Folk strømmet til Gundersholmen for å få halvannen time med cirkusmagi. Foto: Baard Larsen

Komiker/klovn Victor Rossi hadde som tidligere år publikum i sin hule hånd, og inkluderte publikum i sitt nummer. Noe også Duo Stellare gjorde. Et artig trekk, som bare er med på å heve opplevelsen enda noen hakk.

Samspill: Duo Stellare, Sarah Jane Macaggi og Mattia Sartori, hadde flere innslag under forestillingen. Foto: Baard Larsen

Kevin Probst hadde med seg sine esler, hest og hunder. Dyr er noe som mange forventer å se på cirkus, og de som fikk se Probsts firebeinte venner i aksjon, ble ikke skuffet. De burde ha blitt tatt bilde av, men blits og dyr vet vi er en dårlig kombinasjon.

Fornøyde: Cirkusdirektør Are Arnardo og hans stab fikk stående applaus fra publikum. Foto: Baard Larsen

Arnardos barn, Shannon og Arne Otto, hadde også sine nummere de presenterte. Vi lurte litt på hvorfor en gjeng på bakerste rad virket ekstra engasjerte da førstnevnte var i aksjon. Senere har vi fått vite at det er tidligere medstudenter og venner fra hennes tid ved musikk-, dans- og drama-linjen ved Dahlske, som hadde tatt turen for å vise sin støtte.

Kontroll: Shannon Folco Arnardo håndterte fire flygende tepper. I bakgrunnen ses broren Arne Otto Luigi Folco Arnardo. Foto: Baard Larsen

Og husk. Lørdag ved lunsjtider er det parade med Cirkus Arnardo gjennom Grimstads sentrum. Før de har to forestillinger på Gundersholmen både lørdag og søndag.