Show: Thomas Jørstad Pettersen fra Grimstad (nr to fra venstre) er nok en gang med på sommershowet Nyklipte stier i Lillesand. I år har han, Trond Hanssen (til høyre) og Lars Emil Nielsen fått med seg Siw Anita Andersen, som mange nok husker fra «Mot i brøstet» fra 90-tallet. Foto: Svein Finneide

Har fått med «Mot i brøstet»-stjerne på scenen

Det er ikke bare på Apotekergaarden det spilles sommershow. I Lillesand er det full rulle for Thomas Jørstad Pettersen og de andre i På nyklipte stier.

Grimstadmannen Pettersen er for 13. gang med på scenen når han sammen med Trond Hanssen og Lars Emil Nielsen setter opp sommershow på Lillesand Hotel Norge.

Årets show, som hadde premiere 5. juli, har fått navnet «På Nyklipte Stier - Oppgradert», og ifølge en pressemelding er det er akkurat det denne forestillingen er.

Fra tre til fire

Med på scenen i år, i tillegg til de tre faste, står Siw Anita Andersen, en av norsk revys veteraner i moderne tid. Ikke minst vil mange huske henne i rollen som Målfrid i TV2-serien «Mot i brøstet» på 90-tallet.

– Andersen og Trond Hanssen startet også i sin tid også «Lompelandslaget», sammen med Åsleik Engmark og Øyvind Angeltvedt, og det er stor stas å ta steget videre og gjenforene dem på årets På Nyklipte Stier. «Oppgradert» er På Nyklipte Stiers 13. Sommershow, og de vil med dette etablere seg som Sørlandets største sommershow, står det i pressemeldingen.

Tekstene er skrevet av skuespillerne selv, samt Jon Niklas Rønning, Hanne T. Asheim og Hilde Eskild.

Showet har flere ganger tidligere blitt satt opp i bakgården på Apotekergaarden på sensommeren, men det foreligger foreløpig ikke planer om dette i år, får Adressa opplyst.