Vant: Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård i Kompani Lauritzen kunne innkassere Gullruten for beste konkurransedrevne reality. Her fra et intervju med NRK etter utdelingen. Foto: Skjermdump NRK

Gullruten til Kompani Lauritzen: – Utrolig moro

Det populære programmet danket ut både Mesternes mester og Farmen kjendis da prisen ble delt ut.

Gullruten 2021 ble delt ut lørdag kveld, og Kompani Lauritzen var nominert sammen med Mesternes mester, Farmen kjendis og Masterchef Norge i kategorien beste konkurransedrevne realityprogram.

– På vegne av alle som står bak, så er det utrolig moro at jeg og Kristian kan stå her og skinne, men det er et enormt teamarbeid som resultatet blir en gullrute, sa programleder Dag Otto Lauritzen da prisen ble delt ut.

Grimstadmannen mener en av suksessfaktorene er at det ikke er noe baksnakking i programmet.

Les også
Dag Otto og Kristian fortsetter å imponere i militærleiren

– God reklame for Forsvaret

Lauritzen har selv militær bakgrunn som fallskjermjeger, og har nådd mange seere som programleder sammen med Kristian Ødegård i det populære programmet.

– Det er ikke noen konflikter, ikke noe baksnakking og ekte vare. Veldig mange kjenner seg igjen fra da de var i Forsvaret. Vi får e-poster og sms-er fra folk som er i toppen av Forsvaret, som sier dette er god reklame for Forsvaret. Det er vi stolte av, sier Lauritzen til NRK.

Dette er andre år på rad serien vinner en pris under Gullruten. I fjor fikk første sesong prisen for årets nyskapning.

Les også
Pris til Kompani Lauritzen - røper detaljer om neste sesong