Kommer: Ole Paus og Jon Niklas Rønning står sammen på scenen i sommer. Foto: Pressefoto

Disse to står sammen på scenen

Ole Paus og Jon Niklas Rønning møtes ansikt til ansikt på Apotekergaarden i Grimstad fra 9. juli 2020

De har snakket om det i en årrekke, men det måtte en pandemi til.

Ole Paus og Jon Niklas Rønning, to musikalske humorister fra to generasjoner, møtes for første gang på scenen i Grimstad i sommer.

Musikk og parodiering

– Dette gleder vi oss veldig til! Vi har vært gode venner i mange år og har lenge hatt lyst til å samarbeide på scenen. Vi er veldig glade for at vi skal spille forestillingen vår på Apotekergaarden i Grimstad i sommer, sier Ole Paus og Jon Niklas Rønning i en pressemelding.

I «Ansikt til ansikt» får vi oppleve Paus og Rønnings aktuelle humorlåter, samt klassikere fra Paus-katalogen som «Det begynner å bli et liv», alt arrangert for to stemmer og to gitarer. Selvsagt får også Rønning anledning til å parodiere sin venn og kollega – ansikt til ansikt.

Selv om de er representanter for hver sin generasjon låtskrivere har Paus og Rønning mye til felles, de forenes om det samme humormusikalske skråblikket. «Pausposten» brøytet vei og er blitt selve malen for gode satiriske humorlåter, og Rønning har selv videreført tradisjonen på sin måte, med tidsaktuelle stikk til VG-duoen «Harm & Hegseth» og tv-pastor Jan Hanvold. Videoen «Familieliv i koronatider» er sett av over 2.8 millioner mennesker på Facebook i år.

– Jeg er vilt stolt over å ha fått lokket denne unike duoen til Apotekergaarden i sommer. Vi er ekstra fornøyde med at det nettopp er Grimstad som får norgespremieren, sier produsent Rolf Erik Nilsen.

Forestillingen er produsert av Rolf Erik Nilsen, Stand Up Norge og Aronsen Booking & Management

Forestillingen «Ansikt til ansikt» får norgespremiere på Apotekergaarden 9. juli og spilles utover sommeren.

Konsert på Bringsverd

Den nye duoen er ikke de eneste som kommer til Grimstad i sommer. Torsdag 2. og fredag 3. juli kommer Magnus Grønneberg til Bringsverd Kongsgård.

Magnus Grønneberg kommer til Bringsverd kongsgård. Foto: Pressefoto

– Sist Magnus Grønneberg var hos oss var han sammen med CC Cowboys. Det ble en fantastisk konsert som samlet flere tusen publikummere. Nå er det korona-regimet som gjelder, og Magnus Grønneberg kommer alene med gitaren for å spille for 200 på tunet hos oss, forteller Rolf Erik Nilsen i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Magnus er en av Norges fremste artister og elsker sitt publikum. Dette blir et tett og unikt møte med en av Norges fremste formidlere, legger han til.