Gode tall: Dag Otto Lauritzen (t.h.) og makker Kristian Ødegård er på plass i militærleiren igjen med et knippe norske kjendiser, og under premieren lørdag var det svært mange seere som benket seg for å se programmet. Her fra fjorårets runde.

Dag Otto og Kristian fortsetter å imponere i militærleiren

Hele 1.208.000 så premieren av «Kompani Lauritzen» på TV 2 denne helgen. Det er en kraftig økning fra fjorårets premiere.

– Det er fantastisk å se at et norsk egenutviklet format leverer skyhøye seertall. I dag fortjener spesielt Kristian, Dag Otto, produksjonsselskapet Seefood og prosjektlederne i TV 2 all mulig honnør for å ha levert nok en sesong av høy kvalitet i alle ledd.

Dette forteller programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 i en pressemelding. For lørdag var det premiere på en ny sesong av det populære programmet «Kompani Lauritzen», med Dag Otto Lauritzen og makker Kristian Ødegård som programledere. Men det er ikke bare disse som får skryt av programredaktøren denne mandagen. Det får også deltakerne.

– Magiske deltakere

– De er jo helt magiske! «Kompani Lauritzen» er tettpakket med mestringshistorier som inspirerer. Vi får se folk vi kjenner bli satt på prøve, få en skikkelig utfordring, og så klare det! Og selv om det er fullt alvor får vi også bøttevis med humor og sjarm, sier Haldorsen videre i pressemeldingen.

1.208.000 har gjennom helgen fått med seg sesongens første program enten direkte, i opptak eller via TV 2 Sumo. I fjor var det 865.000 seere som fikk med seg premieren (total screen rating).

716.000 seere så premieren lørdag kveld (førstegangsseing) som også er en sterk oppgang fra i fjor da 569.000 så premieren på lørdagskvelden.

Kompani Lauritzen 2021: Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård i "Kompani Lauritzen" på TV 2 hadde en svært god sesongpremiere på det populære programmet i 2021-sesongen. PÅ bildet ser vi bak f.v: Margrethe Røed, Jakob Schøyen Andersen, Bernt Hulsker, Vegard Harm, Carl Martin Eggesbø, Morten Hegseth. Midten f.v: Christine Dancke, Siri Nilminie Avlesen-Østli, Linnéa Myhre, Ulrikke Brandstorp. Foran f.v: Vida Lill Berge, Håvard Tjora, Edward Schultheiss og Faten Mahdi Al-Hussaini. Foto: Pressefoto: Matti Bernitz, TV 2

– Tidenes premiere

For TV 2 Sumo ble dette tidenes premiere, og i løpet av helgen valgte hele 312.000 seere «Kompani Lauritzen» på strømmetjenesten.

– Vi er veldig glade for at våre seere har trykket «Kompani Lauritzen» til sitt bryst. I dag lanserer vi i tillegg TV 2 Sumo-eksklusive serien «Kaserneliv». For når øvelsene er over fortsetter hverdagslivet på Setnesmoen. I "Kaserneliv" får vi et innblikk i hvordan rekruttene lever med det militære regimet døgnet rundt, sier programredaktøren videre.