Showmann: Produsent Rolf Erik Nilsen lover latter og lite annet når Dizzie Tunes-legende Tor Erik Gunstrøm står på scenen sammen med buktaler Erik Mogeno i Apotekergaarden 8. august. Foto: Stian B. Olsen

Buktaler og humorveteran kommer

Lørdag 8. august står Dizzie Tunes-legende Tor Erik Gunstrøm på scenen sammen med buktaler Erik Mogeno.

– Jeg pleier å forvente at det vi presenterer fra scenen skal være klokt, men det gjør jeg ikke denne gangen. Denne gangen blir det ren latter, forteller produsent Rolf Erik Nilsen.

Buktaler: Erik Mogeno står på scenen i Apotekergaarden lørdag 8. august sammen med Dizzie Tunes-legende Tor Erik Gunstrøm Foto: pressebilde

Lover pause fra hverdagen

Humorlegenden Tor Erik Gunstrøm som er best kjent fra Dizzie Tunes har slått seg sammen med 28 år gamle Erik Mogeno som har gjort lynkarriere som buktaler, komiker og magiker. Lørdag 8. august står de sammen på scenen i Apotekergaarden

– Forestillingens eneste budskap er å spre glede, sier Rolf Erik Nilsen.

Nilsen forteller at Gunstrøm tidligere i sommer så sommershowet til Ole Paus og Jon Niklas Rønning i Apotekergaarden. Etterpå kom Gunstrøm med et forslag, og Nilsen sa ja.

– Han er hysterisk morsom. Mens årets sommershow var mer neddempet blir nok dette en ren latterkule og en kjærkommen pause fra hverdagen.

– Jeg opplever at grimstadfolk er interessert i bli fortalt historier for. Vi har godt publikum i Grimstad og denne gang serveres en annen type forestilling, avslutter Nilsen.

Legende: Tor Erik Gunstrøm (t.h.) på scenen som mafiaboss ved en tidligere anledning, sammen med Sven Nordin (f.v.), Nils Vogt og Espen Hana.