KNA-veien 26: Jørg-Fredrik Ellertsen selger ferieboligen sin i Homborsund for 25 millioner kroner Foto: Privat

Flere har vist stor interesse for hytta til 25 millioner kroner

Jørg-Fredrik Ellertsen (89) skal selge sitt hytteparadis i Homborsund. Flere har vist stor interesse for eiendommen som er prissatt til 25 millioner kroner.

– Hytta er ikke solgt, men det har vært rundt ti stykker på visning her, og noen av dem har vist stor interesse, forteller Jørg-Fredrik Ellertsen, som i mange år jobbet som manager og teatersjef, og som har stått i kulissene når artister som Wenche Myhre, Dizzie Tunes, Grethe Kausland, Benny Borg, Vazelina Bilopphøggers, Øivind Blunck, Hege Schøyen, Øystein Sunde og Gitarkameratene har stått på scenen.

Mange av dem har besøkt Ellertsen på hytta i Homborsund, men nå skal altså Ellertsen selge hytteparadiset.

Les også
Vil selge hytteeiendom for 25 millioner, men dropper megler

Vil prøve på nytt til våren

Da Adressa omtalte salget for noen uker siden, sa han at det er en tid for alt, og at han nå syns det var på tide å finne på noe annet, siden han nå er 89 år gammel. Noen uker senere tror han ikke at det blir noe salg helt ennå.

– Hytta er kanskje for dyr, det er ikke alle som har så mye penger, men vi tenker at den er verdt prisen. Det er jo ikke så stort marked for hytter av denne sorten, men jeg er sikker på at det er en kjøper der ute som vil falle pladask for stedet, og vil gi det hytta og eiendommen er verdt. Så vi tar det rolig, stresser ikke med å få solgt den, og venter trolig til neste år med å selge den, sier han.

Annonsen ligger nå ute på finn.no, men den vil snart bli tatt bort. Planen er å legge hytta ut for salg igjen til våren.

Tid for alt: Jørg-Fredrik Ellertsen sier at det er en tid for alt, og nå ønsker han derfor å selge hytta i Homborsund. Foto: Privat

– Vi tenker å prøve igjen på vårparten. Det er ikke sånn at vi må selge den, det er ikke noen økonomisk grunn til at vi skal selge den nå, vi klarer oss greit vi, sier Ellertsen.

Lokale folk på visning

Han står som megler selv, og hadde siste visning mandag for snart en uke siden.

– Det har gått utmerket å være megler selv. Alle som har kommet hit har sagt at det er et fantastisk sted, og vi har bare fått hyggelige tilbakemeldinger, og folk er så positive. Jeg har en megler i bakhånd, så får vi se til våren om det er jeg som tar meg av visningene og salget, eller megleren, sier han.

– Han påpeker at selv om annonsen snart vil forsvinne fra finn.no, så må interesserte bare ta kontakt om de ønsker en visning.

Beliggenhet: Hytta har en fantastisk beliggenhet i Homborsund-skjærgården. Foto: Privat

– Hvem er det som har vist interesse for hytta?

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det har vært folk her fra Oslo, men også lokale folk både fra Kristiansand og faktisk fra Grimstad, forteller han, uten å røpe hvem de er, annet enn at det er folk med mye penger. Han er klar på at prislappen for hytta og eiendommen på 25 millioner kroner vil bli stående.

– Vi syns ikke det er noen høy pris, det er det vi mener hytta og eiendommen her er verdt. Prisen er overkommelig for rett person, og noen av de som var på visning her vet jeg har råd til å betale mer en tre, fire ja kanskje ti ganger så mye for den om de vil det, sier han.

Siden hytta ikke er solgt ennå ser han frem til å ha sin faste samling der nå i høst sammen med noen av hans nærmeste familie og venner. Det er fast tradisjon.