annonsorinnhold

Gulvspesialister med eget merke

ANNONSE:

Gulvspesialister med eget merke

Siden 1997 har Odden Farve & Interiør – Odden Kulør tilbudt både maling, og alt av tilbehør innen fargehandel sortimentet.

Vi er kry over å være en skikkelig faghandel forteller butikksjef Andreas Tellefsen. Å konkurrere liker vi og med over 20 års erfaring kan vi garantere at vi tilbyr god service og ikke minst skikkelig fagkunnskap.
Vi er spesielt stolt av å kunne tilby et stort utvalg i parkett. Vi har distriktets udiskutable største utvalg av parkett på lager. – Vi har til enhver tid rundt 20 000 m² på Østerhus-lagret med parkett klare til våre kunder. Det er med andre ord ikke nødvendig å bestille og derfor ingen ventetid for kundene våre.

Utvalg Lys og mørke farger - utvalget er stort.

Utvalg: Lys og mørke farger - utvalget er stort.

Garanterer Norges beste priser

Tellefsen er glad for å kunne gi Odden Kulørs kunder en garanti for Norges beste priser på alle lagerførte gulvprodukter. - Dette kan vi tilby fordi vi er en såpass stor kunde hos de store parkettfabrikantene i Europa. - Vi kjøper inn direkte fra fabrikkene – så ingen fordyrende mellomledd øker prisen ut til kunden. - Ved siden av butikken Odden Kulør driver vi også nettbutikken GulvXtra.no.  - Resultatet er at vi kan tilby det beste utvalget, de beste prisene, de mest trendy gulvene samt den raskeste leveringstiden.

Tips, råd og god hjelp

Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd. Vi tar oss god tid til hver enkelt kunde. Det er viktig for oss å veilede kunden frem til riktig gulv. Alle hjem er forskjellige og ofte er parkett det peneste, men for noen er det andre alternativer som laminat eller vinyl som er den beste løsningen. Da står vi selvsagt klar til å levere det også.

Å legge gulv kan man enten gjøre selv eller få fagkyndig hjelp til fra Odden Kulørs egen gulvlegger.

Alle våre håndverkere er godt skolert opplyser Andreas Tellefsen.  - Kulør Odden er en mesterbedrift – alle håndverkere har mester- eller fagbrev. Vel vitende om at det arbeidet vi utfører vil være synlig i mange år fremover er det vår plikt å levere et så godt produkt som overhodet mulig innenfor gjeldende normer. Et produkt som kunden er fornøyd med, men også et produkt vi som bedrift kan være stolte av. Vi kaller det yrkesstolthet.

Enkelt Fiskebeinsparkett nå med klikk-teknikk gjør det enkelt å legge et perfekt gulv

Enkelt: Fiskebeinsparkett nå med klikk-teknikk gjør det enkelt å legge et perfekt gulv

Fiskebein – 1 og 3-stavsparkett

Såkalt fiskebeinsparkett har de siste årene fått en skikkelig renessanse. Der man før måtte kappe og lime for å få fiskebeinsparketten på plass kan man nå enkelt og greit legge gulvet med moderne klikk-teknikk.

Selvsagt selger vi også mye av 1-stavs og 3-stavs parkett. Her er det bare å velge etter din personlige smak.

Lokalt Andreas Tellefsen er spsesielt stolt over å presntere ambinet eik hvit som er utviklet lokalt.

Lokalt: Andreas Tellefsen er spsesielt stolt over å presntere ambinet eik hvit som er utviklet lokalt.

Tilbyr egenutviklet parkett

Det hører til sjeldenhetene at en norsk fargehandel kan tilby sitt eget parkettmerke. Men Odden Kulør kan stolt tilby merket Lyra som produseres eksklusivt for Kulør Oddens kunder i Grimstad eller via nettbutikken GulvXtra.no

Dette er noe vi har fått til siden vi er en så stor kunde forteller Andreas Tellefsen.

Vi er spesielt stolte av fargevarianten ambient hvit eik som vi selv har utviklet ved å forske oss frem til en farge som er både tidløs, klassisk og moderne. – Da jeg selv la nytt gulv i mitt nyinnkjøpte hus i fjor så valgte jeg å bruke nettopp ambient hvit eik forteller Andreas. Det er med andre ord et gulv som jeg har god personlig erfaring med selv og som jeg da også trygt kan anbefale til våre kunder. – - - Det er klart vi var svært spent på hvordan denne selvutviklede parketten ville bli mottatt i Grimstadområdet – men det har heldigvis vist seg å bli en aldri så stor suksess både lokalt og for øvrig også ellers i landet via nettbutikken.

Når det kommer til farger og kvalitet så er utvalget rikt og variert. Smaken er forskjellig og behovene er mange. Mange sverger f. eks til den gamle gode gule eike-parketten, mens andre heller vil ha lysere eller mørkere tre. – Uansett – vi har noe for alle.

Odden Kulør Odden Kulør vis a vis Oddensenteret i Grimstad

Odden Kulør: Odden Kulør vis a vis Oddensenteret i Grimstad

Innholdet i denne artikkelen er ikke lagd av Grimstad Adressetidendes redaksjon, men av Grimstad Adressetidendes annonseavdeling.

Grimstad Adressetidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på gat.no er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post: annonser@gat.no