annonse

Målfest i lokaloppgjøret på Levermyr

JUBLET
JUBLET: Jerv-guttene kunne juble for storseier over Express. Tobias Olsvik (t.v.) scoret mot gamleklubben, men de røde og blå tapte stort. (Foto: Camilla Hovstø)
Jerv 2-Express 7-3 (3-1)

+ Målene rant inn da feviklaget reiste den korte veien for å spille bortekamp i Grimstad mandag kveld.

  • Martin Haugen

(Jerv 2-Express 7-3): Det var bortelaget Express som tok ledelsen, da Edvard Nikolai Gundersen scoret etter ni minutter. Hjemmelaget Jerv 2 svarte umiddelbart, for Aram Khalili utliknet minuttet etter.

Per Undheim la på til 2-1, før Khalili satte inn sitt andre rett før pause.

Etter hvilen fortsatte de gule og blå kjøret mot Express-målet, og Peter Reinhardsen og Luke Ferreira noterte seg for nettkjenning før Express slo tilbake.

Tidligere Jerv-spiss Tobias Olsvik reduserte, og det samme gjorde Mads Andås. Noe comeback ble det imidlertid ikke, for til slutt scoret Ferreira igjen før Sverre Olai Knardal fastsatte sluttresultatet til 7-3.

Dermed ser plassen i 4. divisjon trygg ut for Jerv 2, mens Express er blitt akterutseilt i kampen om opprykk.

- Vi må stikke fingeren i jorda

Express-trener Roy Ludvigsen er fornøyd med feviklagets innsats og offensive spill.

- Det var en kamp med utrolig mange målsjanser og mål. Resultatet står der, men det viste vel ikke et riktig bilde av selve kampen. VI hadde sjanser til å score i alle fall dobbelt så mange mål. På 5-2 var vi to ganger alene med keeper, og hadde også en sjanse til, men så gikk de opp og scoret 6-2 i stedet, sier han.

I de to siste kampen har de nå sluppet inn hele 12 mål.

- Hva kommer det av at dere har sluppet inn såpass mye?

- Mot Lyngdal slapp vi inn tre på dødball, mot Jerv slapp vi inn fire. Tre cornere og et frispark. Det er per dags dato overhodet ikke godt nok. Mot Lyngdal var innsatsen laber. Mot Jerv synes jeg absolutt vi jobbet hardt og spilte bra angrepsfotball, men dessverre er vi per nå for dårlige på dødball imot, oppsummerer Ludvigsen.

Neste kamp for Express er mot serieleder MK, som Express har kjempet om opprykk med tidligere i sesongen.

- Vi må stikke fingeren i jorda. Vi er det laget som scorer flest mål. Hadde vi hatt normale tilstander på innslupne mål, burde vi ha ligget på topp, men vi blir der vi er, og det er femteplass. Mot MK, som også er fysiske og robuste og gode på dødball, så får vi bruke onsdag og torsdag på å bli bedre på defensiv dødball, sier Ludvigsen.