annonse

Kristoffer Tønnessen forlenger med Jerv

TALENTFULL
TALENTFULL: Kristoffer Tønnessen har skrevet under ny kontrakt med Jerv.

Jervs venstreback har signert en avtale med klubben ut 2020.

Det melder klubben onsdag kveld.

"Vi vet at dette er gode nyheter for alle med hjerte for Jerv. Kristoffer Tønnessen har etablert seg som en av våre viktigste spiller og dette er en god dag for klubben. En lokal, ung spillere med en spennende fotballfremtid blir med ut 2020!", står det i pressemeldingen.

- Vi er veldig glad for at Kristoffer velger å forlenge med Jerv. Han har etablert seg som en av våre viktigste spillere de siste sesongene, og er i tillegg ung og lokal, sier daglig leder Rune Jakobsen.

Tønnessen har ambisjoner som fotballspiller og han ønsker naturlig å spille for en klubb som er større og på et høyere nivå enn Jerv og når den dagen kommer skal vi legge til rette for at han får denne muligheten, står det i pressemeldingen.

"Med en lang kontrakt (ut 2020-sesongen) vil det forhåpentligvis "dryppe litt" på Jerv også når denne dagen kommer", avslutter Jakobsen.

Tønnessen selv er godt fornøyd.

- Jeg er utrolig takknemlig for muligheten jeg har fått i Jerv og stolt over å ha signert en ny kontrakt med klubben, sier Kristoffer Tønnessen.

- Helt fra jeg var liten har jeg hatt lyst å spille for Jerv og som grimstadgutt betyr det noe ekstra å ta på seg Jerv-drakten for å spille kamp. Jeg er utrolig glad for å kunne fortsette utviklingen min i Jerv, sier spilleren.

Venstrebacken har tatt obosligaspill for Jerv med storm, etter debuten foran 2016-sesongen. Han har etablert seg som en av lagets viktigste spillere og gikk foran 2017-sesongen inn i kapteinsteamet sammen med Glenn Andersen og Andreas Hagen.

- Kristoffer har alle muligheter til å fortsette å ta store steg på fotballbanen. Han er fortsatt ung, men samtidig veldig voksen og klok som fotballspiller, og er en viktig spiller for oss, sier Jerv-trener Arne Sandstø.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.