annonse

Stoppet trailer etter vinglete og aggressiv kjøring

SNUDDE
SNUDDE: Politiet dirigerte da traileren snudde ved Joker i Storgaten. Deretter ble det tatt utåndingsprøve av sjåføren. (Foto: Martin Haugen)
TRANGT
TRANGT: Trailersjåføren prøvde å komme rundt svingen fra Storgaten til Torvet, men det ble for trangt. (Foto: Martin Haugen)
VINGLET
VINGLET: En semitrailer ble stoppet i Grimstad sentrum etter at politiet fikk melding om vinglete kjøring. En blåsetest viste at sjåføren kjørte i påvirket tilstand. (Foto: Martin Haugen)

Onsdag kveld stoppet politiet en semitrailer i Grimstad sentrum. Etter en utåndingsprøve ble sjåføren tatt med for å ta blodprøve.

  • Martin Haugen

Klokken 20.20 onsdag kveld fikk politiet melding om at en trailer kjørte både vinglete og aggressivt på E18 mellom Arendal og Grimstad. En patrulje ble sendt ut og satte på blålysene for å stanse traileren.

LES MER: Trailersjåfør har fått kjøreforbud i Norge

Sjåføren stoppet ikke, men valgte i stedet å kjøre ned mot Grimstad sentrum. Da valgte politiet å slå av blålyset og følge etter.

Den lange semitraileren forserte øvre del av Storgaten, men i svingen før Torvet sa det stopp, for den lange tilhengeren var ikke mulig å få rundt den krappe og trange svingen.

Med hjelp fra politiet fikk sjåføren av den estlandsregistrerte traileren etter litt om og men rygget opp og snudd ved Joker.

På stedet får Adressa forklart av politibetjent Preben Plathe at det så ble utført en utåndingsprøve på sjåføren. Den viste over lovlig verdi.

- Han blir nå tatt med for å ta en blodprøve, sier Plathe.

Traileren ble litt senere fjernet med hjelp av Viking.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.