annonse

Prøvde seg i bokseringen

: (Foto: )

Per Eirik Pedersen (bildet) fra Imås Boxing fikk denne helgen prøvd seg i ringen under Nybegynnermesterskapet Moss som er et uoffisielt Norgesmesterskap.

Det var innveid 6 deltakere i klasse 75 kilo B senior og Per ble trukket rett til semifinale.

Her var motstander Even E Hatlehol fra Bergen Boxing. Per Erik fikk egentlig en grei motstander i semifinalen så alt lå til rette for videre avansement. Den ferske Imås bokseren hadde ikke den rette fighterviljen denne dagen og det ble for passiv boksing i forhold til sin motstander. Det ble derfor en overbevisende seier til Bergen bokseren.

Vinner av denne klassen ble Olav Olsen fra Drammen BK som slo Even Hatlehol i finalen. Det ble en rikere erfaring for Imås Bokseren med litt mere erfaring og trening vil han kommer sterkere tilbake i en senere anledning.

Neste utfordring for Imåsbokserne vil bli i Askim Box 4–5 mars hvor Imås Boxing stiller med 3- 4 boksere.

John Reinertsen

IMÅS IL

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.