annonse

Politimannen i kunstig koma

SKADET
SKADET: Politiet melder om en skadet politimann. (Foto: ARKIV)

Politimannen som pådro seg alvorlige skader ved et øveingsområde i Birkenes, er fløyet til Ullevål sykehus og holdes i kunstig koma.

  • Øystein Bjerkestrand

Det er politiet som onsdag morgen publiserte en oppdatering om den skadde politimannen. De skriver at personen skal gjennomgå nye operasjoner på Ullevål sykehus. 

– Legene i Oslo er veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort med politimannen i Kristiansand og de er optimistiske. Han skal i dag gjennomgå nye operasjoner. Han blir holdt i kunstig koma et par dager for å unngå smerter og hvile kroppen, sier politimester Kirsten Lindeberg.

Det er foreløpig ikke kommet informasjon om selve hendelsesesforløpet utover Lindebergs uttalelser tirdsag hvor hun sa at det var en ulykke i forbindelse med ordinær trening. Ulykken skjedde på Flakke Loner i Birkenes, nabokommunen til Grimstad. 

Spesialenheten for politisaker ble raskt koblet inn. Også bombegruppen ved Oslo politidistrikt og tre kriminalteknikere fra Kripos ble sendt nedover for å undersøke åstedet, skriver VG

– Hendelsen skjedde på en skytetrening. Vi har opprettet sak med hjemmel i Straffelovens paragraf 188, som gjelder uforsiktig omgang med skytevåpen eller eksplosiver, sier Helle Gulseth i påtaleansvarlig ved Spesialenheten for politisaker til avisen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.