annonse

Leverte sterke prestasjoner i Sandefjord

Start
Start: Her er Solveig Haveland før start. Alle (Foto: innsendt)
Lagbildet
Lagbildet: Disse svømte for Grimstad i Sandefjord i helgen. Her med trener Ivelin Kirilov. (Foto: )
Rygg
Rygg: Vilde Krakstad svømmer 100 meter rygg. (Foto: )

Nok en gang leverte Grimstad SK’s unge og lovende svømmere sterke tider og nye personlige rekorder.

  • Svømming

Innsendt: Årets LÅMØ-Sør (Landsdelårsklassemønstring) ble arrangert i Sandefjord fra 10. til 12. februar. Her møttes sørlandets beste svømmere i årsklassene 2001–2006. Grimstad svømmeklubb stilte med fem svømmere.

Gode resultater

Vår yngste svømmer Vilde Krakstad åpnet stevnet med en god 50 m butterfly og ny pers med 3 sekunder. Hun stoppet ikke der og perset videre på alle sine individuelle øvelser denne helgen. En av de mest imponerende personlige rekordene hennes var på 400 m fri, der hun satte en pers på 33 sekunder og svømte inn på tiden 07.26,04. Vilde avsluttet stevnet på best mulig måte, med en ny personlig rekord på 200m medley og tiden 04.01,56. Fantastisk prestasjon av den unge jenta.

Fin bursdagsfeiring

Så var det Solveig Haveland sin tur til å vise seg fram. Solveig konkurrerte i årsklassen jenter 2004. Det hele begynte med en pangstart på 400m fri, der hun perset med hele 30 sekunder og svømte inn på tiden 05.46,65. Solveig viste virkelig at hun har mye krutt i kroppen. Lørdag hadde hun bursdag og måtte feiret med to nye personlige rekorder, en på 100m butterfly og en på 200m bryst. Det fortjente en liten kakepremie fra trener. På søndagen hadde Solveig nok en sterk dag i bassenget. Hun perset både på 200m rygg og 200m medley.

Ina Løvheim Bråten svømte blant jentene i 2003-klassen. Hun leverte også pers etter pers i Sandefjord. Hun startet stevnet med en fint gjennomført 400m fri og ny personlig rekord på 10 sekunder. Deretter fortsatte hun med en sterk 100m butterfly og ny pers på 4 sekunder og hun avsluttet med en god 200m medley, og igjen en ny pers på distansen.

Mats-Andre Andreassen var Grimstad’s eneste gutt på LÅMØ stevnet i år. Han hadde satt seg noen mål på forhånd, blant annet og vinner medalje på 100m butterfly, yndlingsdistansen hans. Gjett om han klarte det! Den unge gutten fra Grimstad svømte inn på den sterke tiden 01.18,52 og tok med seg bronsemedaljen hjem til Grimstad. Han satte i tillegg personlige rekorder på alle sine øvelser, blant annet 11 sekunder på 200m bryst og 15 sekunder på 200m rygg, noe som ga han en sterk femte plass der. Det var i tillegg premiering for de seks beste svømmerne i hver årsklasse. Mats kom på en sterk sjette plass.

Victoria Tellefsen var Grimstad SK’s eldste svømmer i år. Hun svømte i 2001-årsklassen. Som eldste svømmeren på stevnet måtte hun jo være et forbilde. Hun svømte en sterk 200m bryst og satte en ny personlig rekord på 4 sekunder. Den tøffe jenta fra Grimstad ga seg ikke der. Hun trøkket til og leverte en solid 200m rygg, der hun kom inn først i sitt heat og med en ny personlig rekord på 12 sekunder svømte hun inn på den sterke tiden 02.35,05. En fantastisk prestasjon av vår A-gruppesvømmer.

Hardt arbeid lønner seg

Helgen i Sandefjord beviste nok en gang at hardt arbeid gir resultater. Takk til Sandefjord Svømmeklub for et fint arrangert stevne, takk til svømmerne for innsats og gode minner og ikke minst takk til Anders Krakstad for hjelpen under hele turen og oppholdet i Sandefjord. Til neste år satser Grimstad svømmeklubb å stille med minst dobbelt så mange utøvere på LÅMØ.

Ivelin Kirilov,

Grimstad Svømmeklubb

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.