annonse

Lager nattklubb i vannkanten og slipper ny artist

Vannkanten
Vannkanten: Sonny Alven på Skral Festival i fjor. Arrangørene har fått mange tilbakemeldinger på at scenen ved vannkanten var svært populær.

– Skral Festival åpner «nattklubb» i vannkanten med utvidede åpningstider. Amerikanske Cheat Codes er første artist klar.

  • Skral

Vannkanten på Skral var i fjor et av festivalens mest populære områder.

Til sommeren utvides tilbudet og Skral får lov av politi og kommune til å holde på til klokken ett begge festivaldagene. Åpningstidene utvides med nærmere to timer. Første navn klart til den nye «nattklubben» på stranden er de amerikanske listetopperne Cheat Codes.

– Vi er glade for at kommunen og politiet hører våre ønsker. Vi vil booke gode, internasjonale navn og oppjustere lysproduksjonen rundt sjekta som utgjør scenen på Vannkanten. Dette vil bli et nattklubbesøk man sent vil glemme, sier Toffen Gunnufsen, daglig leder og bookingansvarlig i Skral.

Med over 400 millioner strømminger og en andreplass på VG-lista har Cheat Codes gjort furore med låten «Sex». Trioen, bestående av Kevin Ford, Trevor Dahl og Matthew Russell, har base i Los Angeles, men er å finne på festivalplakater over hele verden.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.