annonse

Hyller 60-talls rockeband

Klare for konsert
Klare for konsert: Fortunate Sons har stor kjennskap til Creedence sin historie og musikk. Lørdag spiller de i Grimstad Kulturhus. Pressefoto (Foto: )

Bandet Fortunate Sons skal holde konsert i Grimstad kulturhus lørdag 11. november med showet Creedence Story Night.

  • Marie Rosenborg Wadahl

Fortunate Sons har en klar oppfordring til publikum i Grimstad; finn frem ruteskjorta og gjøre dere klare for allsang til Creedence Clearwater Revival.

Suksessrikt rockeband

Fortunate Sons tar med publikum tilbake til slutten av 60-tallet og gir dem et gjenhør med alle de låtene som gjorde at det amerikanske rockebandet Creedence gikk til topps på hitlistene verden over.

– Dette blir en kveld med hiter og allsang fra start til slutt. Med låter som Have You Ever Seen The Rain, Bad Moon Rising, Proud Mary, Down on The Corner og mange flere, dominerte Creedence hitlistene i sin storhetstid, heter det i en pressemelding fra arrnagøren.

Fortunate Sons

Men til tross for det store antallet hitlåter er det mange som aldri har hørt om rockebandet.

Dette har Fortunate Sons bestemt seg for å gjøre noe med. Bandet Fortunate Sons vil gi publikum et innblikk i historien bak låtene og faktorene som førte til bandet ble oppløst i 1972.

Creedence hadde sine røtter i Califonia og besto av brødrene Tom Fogerty og John Fogerty, begge på gitar og sang, Stu Cook på elbass og Doug Clifford på trommer. John Fogerty skrev alle sangene for gruppa, som fikk en rekke store hits.

gavikar2@gat.no