annonse

Fevik-jente satte solide personlige rekorder

Søl.v
Søl.v: Juni Helene Iversen Refstie til venstre sammen med lagvenninnen Malene Rypestøl, Varodd svømmeklubb.  (Foto: )

  • Innsendt: Fevik-jenta Juni Helene Iversen Refstie
  • 100 BF
  • 200 Bryst
  • 200 Rygg Og 200 IM).

b I tillegg fikk hun sølv på 400 fri og 200 IM og bronse på 200 rygg i årsklassen 2001. Sammenlagt fikk hun sølv, bak lagvenninnen Malene Rypesyøl som tok gull i alle øvelsene og sammenlagt.

b LÅMØ foregår fem steder i landet og er kvalifisering til landsfinalen ÅM, 24 beste i hver årsklasse i landet får delta i ÅM. Juni Helene er rangert på 12. plass i lander og er nå klar for ÅM i Levanger i april. Juni Helene deltok i ÅM i 2015, da kom hun med som reserve og svømte seg opp til 19. plass.

b Juni Helene byttet svømmeklubb fra Grimstad til Varodd våren 2016 og har fått muligheten til å utvikle seg videre i Kristiansand- klubben. Det blir spennende å se på utviklingen fremover. I mars skal hun til NM i Bergen sammen med Varodd.

Åslaug Iversen

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.