annonse

En til sykehus etter slåsskamp på fest

politi
politi: Politiet på plass i sentrum. Bildet er fra en tidligere anledning, (Foto: ILLUSTRASJONSFOTO)

Politiet er inne i en travel tid, og hadde nok å gjøre i Grimstad natt til søndag.

  • Martin Haugen

Det kan virke som om julebordssesongen er i full gang. Det var i alle fall høy temperatur både i utelivet og på privatfester lørdag kveld og natt til søndag. Følgende hendelser er loggført hos politiet for vårt distrikt:

21.13: Grimstad, melder om ungdommer som har satt fyr på søppeldunk, raskt slukket. Politiet leter i nærområdet etter gjerningspersoner.

23.05: Fevik, melding om fest som har gått over styr, har gått over til slåsskamp på utsiden. Flere er involvert. En person tatt med av ambulanse til sykehus for sjekk. Politiet har vært på stedet og løst opp i forholdene.

01.35: Grimstad. To menn bortvist fra sentrum for resten av natta etter å ha forstyrret ro og orden ved å krangle i sentrum.

02.03: Grimstad, Juskestredet. Politiet kom over to menn som kranglet. Den ene skal ha tildelt den andre et slag. En mann bortvist fra sentrum for resten av natta. Politiet avventer anmeldelse fra fornærmede.

02.05: Grimstad, sentrum. Mann sparker i dører. Politiet har lett etter mannen uten å finne ham.

02.32: Grimstad, sentrum. Mann anmeldt for urinering på offentlig sted.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.