annonse

Duellen mellom ordførerne har startet

DUELL
DUELL: Ordførerne Kjetil Glimsdal (til venstre) og Robert Cornels Nordli i Arendal på vei opp Voss bakke under testturen for å skape blest om Sykle til jobben-aksjonen. ALLE (Foto: CHRISTINE MIKKELSEN)

Onsdag startet Sykle til jobben- og Sykle til skolen-aksjonen.

  • Camilla Hovstø

Ordfører Kjetil Glimsdal lovet på NRK Sørlandet tidligere i vinter at han skulle sykle minst en dag i uka under Sykle til jobben-aksjonen. Ordfører i Arendal har fulgt opp med å utfordre Glimsdal.

Nå er Sykle til jobben i gang og dermed tok Kjetil Glimsdal sykkelen fatt til jobb, for å henge med i konkurransen mellom ham og naboordføreren i øst.

- Det kan meldes at Kjetil Glimsdal er godt i rute og til tross for minusgrader, kom syklende til jobb klokken sju i dag for å bidra til å markere oppstarten. Han melder også at han vil sykle bla til Holvika skole i møte senere i dag, skriver folkehelsekoordinator Christine Mikkelsen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.